(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada harbiy xizmatchilarning jangovar tayyorgarligiga ta’sir etuvchi asosiy omillar, ularning yechimlari va zamonaviy innovatsion yondashuvlar tahlil qilinadi. Jismoniy, psixologik, taktik, moddiy-texnik va axborot-tahliliy tayyorgarlik masalalari kо‘rib chiqilib, ularni takomillashtirish yо‘llari taklif etiladi. Shuningdek, sun’iy intellekt, kiberxavfsizlik va simulyatsion mashg‘ulotlar kabi innovatsion texnologiyalarni qо‘llash imkoniyatlari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari harbiy ta’lim muassasalari, qо‘shin boshqarmalari va tadqiqotchilar uchun foydali bо‘lishi mumkin.