(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Mazkur maqolada avtomatik tizimlar orqali individual kiyim loyihalashning afzalliklari, moslashuvchanlik va aqlli yechimlarning o‘rni tahlil qilinadi. Yengil sanoat sohasida, ayniqsa kiyim dizaynida, 3D modellashtirish, sensor texnologiyalari va aqlli tizimlar yordamida individual buyurtmalarni yaratish jarayonlari keng tarqalmoqda. Ushbu maqolada avtomatik tizimlarning kiyim loyihalashdagi samaradorligi, texnologik yutuqlar va shaxsiylashtirish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.