(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada za’faron o‘simligining tabobatda, tibbiyotda qo‘llanilishi uning tuzilishidagi va tarqalishidagi o‘ziga xos belgilari, xalq orasidagi ahamiyati haqida yoritilgan.