(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Loladoshlar oilasi vakillarining Qizil kitobga kiritilgan vakillari haqida qisqacha maʼlumot keltirilgan .Lola –Tulipa ning barcha turlari va tur xillari manzarali o‘simlik sifatida ahamiyatli.SHuning uchun bo‘lsa kerak Lolalarning 26 ta turi “O‘zbekiton Respublikasining Qizil kitobi”ga kiritilgan