(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Pistadoshlar va Zigʻirdoshlar oilalarga mansub oʻsimliklarni tuzilishi va foydali xususiyatlari haqida maʼlumotlar keltirilgan .