(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolaning dolzarbligi boshlang’ich sinf o’qituvchilarining ingliz tilida o’qishni o’rgatish metodikasini asoslash, ishlab chiqish zarurati bilan bog’liq. Ushbu maqolada ingliz tilida o’qishni o’rgatish metodologiyasi muhokama qilinadi, u quyidagi tarkibiy qismlarni o’z ichiga oladi: maqsad, mazmun, kichik yoshdagi o’quvchilarning fan ko’nikmalarini shakllantirish va baholash vositalari.