(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada o’smirlar psixikasida kechadigan o’zgarishlar,ularning bilish jarayonlari hamda tafakkur tushunchasi, o’smirlik davrida tafakkurning o’ziga xos xususiyatlari qay tarzda kechishi va ta’lim jarayonining o’smir tafakkurini shakllanishidagi ahamiyati haqida so’z boradi