(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada sharq allomalarining, jumladan Al-Xorazmiy va Beruniy ijodida didaktik g’oyalar, olimlarning ilm-fanning rivojiga qo‘shgan hissalari haqida so‘z yuritiladi.