(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida Konstitutsiyasi umumiy mohiyati, ahamiyati va Konstitutsiyamiz mustaqilligimizni mustahkamlash, xalqimizning tinch-osuda, farovon hayotini ta’minlashning muhim asosi ekanligi bundan tashqari faxrimiz ila yo‘g‘rilgan g‘ururimiz ekanligi haqida ma’lumot olishingiz mumkin.