(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Shahrisabz tumanining ekoturistik salohiyati va hududda joylashgan tabiiy ob’yekrlar tahlil qilinadi. Hisor tog’lari, Oqsuv va Qizilsuv daralari kabi noyob ekoturistik hududlarning imkoniyatlari ko’rib chiqiladi.