(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida talabalarning o‘qish va ishdan bo‘sh paytlarini mazmunli o‘tkazishlari uchun zarur shart-sharoitlar yaratish va ularni turli foydali kasb-hunarlarga o‘rgatishda ma’naviy-ma’rifiy tadbirlarning ahamiyati xususida so‘z yuritilgan.