(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada chakana savdo va uning o‘zi iqtisodiy faoliyat sifatida rivojlanishi xususida fikr yuritiladi. Shuningdek, chakana savdo tarmog‘ini rivojlantirish omillari tahlil qilinib, chakana savdoda sotish tizimini takomillashtirishning zamonaviy yondashuv va mexanizmlari ko‘rsatiladi