(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan voyaga yetmaganlar jinoyati haqidagi ishlarni yuritishda advokat-himoyachining roli, protetssual maqomi, o’rni, ishtirokining protsessual-huquqiy mohiyati jinoyat protsessining tergovga qadar tekshiruv, surishtiruv va dastlabki tergov va sud bosqichida advokat ishtirokini ta’minlash masalalari xususida so`z yuritilgan.