(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ушбу мақолада турли вариантларда эмуьсия тайёрланиб пахта ва хризотил тола таркибли ипни шимдириш асосида олинган матонинг оловбардошлик хусусиятини ошганлиги ва сифат кўрсаткичларни яхшиланганлиги ҳақида келтирилган.