(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur tadqiqot ishi tergov amaliyotida advokat himoyasini samarali tashkil etish uchun zamonaviy axborot texnologiyalarining qanday afzalliklari va imkoniyatlari mavjudligini tahlil qiladi. Shu bilan birga, bu texnologiyalarning amaliyotda qo‘llanilishi bilan bog‘liq muammo va cheklovlarni ham ko‘rib chiqadi. Ushbu maqola raqamli texnologik vositalarning nafaqat advokatning o‘z ishini samarali bajarishidagi, balki tergov jarayonidagi ish materiallarining to’g’ri tahlil qilinish jarayonidagi ahamiyatini ham yoritib beradi