(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ta’limiy o‘yinli faoliyat xalq amaliy san’atining ahamiyatliligi mavzusida asosiy tushunchalar yoritib berilgan.