(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Óspirimlik jilları tez ósiw hám rawajlanıw dáwiri bolıp, bul basqıshta durıs awqatlanıw júdá áhmiyetli. Bul dáwirde áhmiyetli rol oynaytuģın tiykargı azıqlıq zatlardan biri bul protein bolip tabıladı. Bul maqala protein hám onıń áhmiyetin úyrenedi jas óspirimler ushın basqa da áhmiyetli azıqlıq zatlar, salamat awqatlanıw ushın keń kólemli qollanba