(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
O’zbekiston Respublikasi Prezidenti SH.M. Mirziyoyevning 2017-yil 7-fevraldagi - O’zbekiston Respublikasini yanada rivojlantirish bo’yicha Harakatlar strategiyasi to’g’risida‖gi PF-4947-sonli Farmoni, O’zbekiston Respublikasi Prezidentining 2017-yil 20-apreldagi - Oliy ta’lim tizimini yanada rivojlantirish chora-tadbirlari to’g’risidagi PQ-2909-sonli Qarorining qabul qilinishi, yoshlarni har tomonlama bilim olishlari, ularda yaratuvchilik imkoniyatlarini kengaytirishga bo’lgan sharoitlar yanada yaxshilandi. Bu esa proaessor-o’qituvchidan salmoqli darslik,o’quv qo’llanma, uslubiy qo’llanma va maqolalar yozishni talab etadi.