(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Мақалада Қазы Мәўлик шығармаларының тиллик өзгешеликлери сөз етилген. Шайыр дөретпелериндеги гөнерген сөзлер архаизм ҳәм тарийхый сөзлерге бөлип үйренилген