(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola Oʻzbekistonning xalqaro tashkilotlar bilan siyosiy, iqtisodiy, ekologik va madaniy sohalardagi keng qamrovli hamkorligi haqida soʻz yuritadi. Mamlakatning BMT, ShHT, YI, IHT kabi tashkilotlar doirasida amalga oshirayotgan loyihalari va tashabbuslari yoritilgan. Xalqaro hamkorlik Oʻzbekistonning global sahnada integratsiyasi va barqaror rivojlanishiga xizmat qilayotgani taʼkidlangan.