(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada tovushlarning psixologik, musiqiy xususiyatlari, o’zbek xalq cholg’u asboblarining tarixiy taraqqiyoti va ta’lim-tarbiyadagi roli, musiqa ijrochiligi yo’liga mos ijro shakllarini yuzaga keltirish g’oyalari haqidagi ma’lumotlar bayon etilgan.