(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada mamlakatimizda inklyuziv ta’limni amaliyotga joriy qilinishining zarurati, mazkur tizimni joriy etish oldida turgan muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari bayon etilgan.