(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Мақола театр санъатида саҳна нутқининг аҳамияти хақида сўз юритилади. Нутқ актёр ижодининг тожи ҳисобланади. Сўз устида ишлаш жараёнида режиссёр ва актёр нималарга эътибор берилиши лозимлиги, партнёр билан мулоқатда тасаввурнинг ўрни, оҳанг сўз ости маъносини англаш орқали топилишига эътибор қаратилади.