(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada xalqaro savdo va xalqaro iqtisodiy munosabatlar muhimligi, rivojlanishi va mamlakatlar o’rtasidagi iqtisodiy aloqalar tahlil qilinadi. Maqola, shuningdek, xalqaro savdoning iqtisodiy o’sishga ta’siri, savdo siyosatlari va iqtisodiy integratsiya jarayonlari haqida ma’lumot beradi. Tadqiqotning asosiy maqsadi mamlakatlar o’rtasidagi savdo aloqalarini chuqurroq o’rganish va zamonaviy iqtisodiy sharoitlarda ulardan qanday foyda olish mumkinligini ko’rsatishdir.