(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada, suv resurslaridan samarali foydalanishda xorij tajribalari keltirilgan hamda suv resurslaridan oqilona foydalanish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.