(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada PhET, Nearpod va Kahoot o’quv platformalari yordamida ta’lim jarayonlarini samarali tashkil etish bo’yicha ko’rsatmalar berilgan. Unda PhET simulyatorlari, va Kahoot platformalaridan foydalanishda uning barcha funksiyalari haqida batafsil ma’lumotlar berilgan. Bu ilovalar yordamida interfaol topshiriqlar, dars rejalari, mustaqil vazifalar, testlar, viktorinalar, dars taqdimotlari, tanlangan mavzular bo’yicha video kontentlarini, tarqatma materiallar yaratish yoki tayyor o’quv resurslaridan dars jarayonida foydalanish mumkin.