(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada makkajo‘xori o‘simligini biologik xususiyatlari, tashqi muhit omillarining ta’siri, makkajo‘xori o‘simligining o‘sish va rivojlanishining biometrik ko‘rsatkichlari tahlili keltirilgan.