(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada boshqaruv jarayonini psixologik tashkil etish, rahbar boshqaruvida muloqot madaniyati va ta’sir ko‘rsatish omillari va rahbar faoliyatidagi samaradorlikni amalga oshiradigan shaxs xislatlari xaqida fikrlar keltirilgan. Rahbar faoliyatida namoyon bo‘ladigan xislatlarning, shaxsdan muntazam tartib va o‘z ustida ishlashni, doimo o‘z idrokida namuna yaratish va unga taqlid etishni talab qilishi asoslangan.