(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekiston hukumatining ushbu sohadagi faoliyatining asosiy yo‘nalishlaridan biri – inklyuziv ta’lim sohasidagi davlat siyosatini amalga oshirish, ya’ni o‘ziga xos ehtiyojlari va individual xususiyatlaridan qat’i nazar, barcha fuqarolarning ta’lim olishdan teng foydalanishini ta’minlashga qaratilgan chora-tadbirlarni amalga oshirish sanaladi.