(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada o‘zbek tilidagi modal so‘zlarning pragmatik, kognitiv, lingvomadaniy xususiyatlari tahlil qilingan. Muloqot jarayonida modal so‘zlarning ahamiyati haqida xulosalar keltirilgan.