(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada til o‘rganuvchilari tilni puxta o‘rganishi uchun foydali usullar keltirilgan. Kerakli va samarali usullarni to‘g‘ri tanlash orqali tez til o‘rganish.