(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada O‘zbekiston xalq hofizi, ustoz maqomchi Maxmudjon Tojiboyev xayoti va ijodiy faoliyati yoritilgan. Xususan, maqom san’atida ko‘plab shogirdlar yetishtirgan darg‘aning o‘ziga xos ustoz-shogird maktabi va maqom san’atini rivojlantirish hamda saqlash yo‘lida qilgan xizmatlari ilmiy talqin qilingan.