(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Termin bilan odatdagi muomala chog‘ida qo‘llanadigan so‘zlarning farqlari aniqlanar ekan, bu bilan terminning o‘ziga xos xususiyatlari ham ochiladi. Shuning uchun quyida terminlarning o‘ziga xos xususiyatlariga to‘xtab o‘tishga to‘g‘ri keladi.