(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonda turizmning yangi shaklining rivojlanishi va marketingini o‘rganadi. Mamlakatning boy madaniy merosi va tabiiy landshaftlaridan foydalangan holda, taklif etilayotgan turizm modeli ekomadaniy turizmga qaratilgan. Tadqiqotda mavjud tendensiyalar, manfaatdor tomonlarning istiqbollari va potentsial iqtisodiy ta’sirlarni tahlil qilish uchun sifatli usullar qo‘llaniladi. Natijalar muvaffaqiyatli amalga oshirish uchun asosiy strategiyalarni ta’kidlab, o‘sish uchun muhim imkoniyatlarni ko‘rsatadi. Muhokama kelajakdagi rivojlanish bo‘yicha muammolar va tavsiyalar haqida tushuncha beradi.