(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bugungi kunda umumta’lim maktabi oʻquvchilarida konfliktologik madaniyatni shakllantirish dolzarb pedagogik muammo sifatida qarab kelinmoqda. Mazkur maqolaning mazmun mohiyati umumta`lim maktabi oʻquvchilarida konfliktologik madaniyatni rivojlantirishga hizmat qiladi.