(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Sog‘liqni saqlash tizimida rivojlanish tendensiyalarini ekonometrik modellashtirish, yani ekonometrikaning sog‘liqni saqlash sohasidagi statistik ma’lumotlarni tahlil qilish va boshqa o‘zgaruvchilarga qarab uning kelajakdagi tendensiyalarini bashorat qilish demakdir. Ushbu maqolada Sog‘liqni saqlash tizimida rivojlanish tendensiyalarini ekonometrik modellashtirish haqida ilmiy tadqiqot natijalari keltirilib o‘tilgan.