(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Мақолада Ҳалима Аҳмедованинг айрим шеърлари таҳлил қилинган бўлиб, унда аёл ички дунёсининг руҳий манзаралари ҳақида мулоҳазалар берилган.