(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada raqamli xavfsizlik masalalari va ularning ta’minlanishi yoritib berilgan.Shuningdek, internet tarmog‘idagi firibgarlik turlari va ularni aniqlashning yo‘llari o‘rganilgan va tahlil etilgan. Intellektual mulk obyektlarini himoya qilish tizimi ishlab chiqilgan. Raqamli iqtisodiyotda uchraydigan xavfsizlik masalalari bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan