(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada biz uyali aloqa sohasidagi hozirgi va kelgusi yillarga oid asosiy tendensiyalarni to‘pladik. Mobil aloqa sohasidagi so‘nggi innovatsiyalar, mobil ilovalar, hamda mobil texnologiyalar to‘g‘risida va ularning jamiyatda tutgan o‘rni batafsil yoritilgan.