(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada biz simsiz aloqa sohasidagi hozirgi va kelgusi yillarga oid asosiy tendensiyalarni to’pladik. Simsiz aloqa sohasidagi so‘nggi innovatsiyalar, RFID (Radio Frequency Identification) texnologik tizimi komponentalari, turlari, ishlash diapazonlari, qo‘llanilish sohalari, hamda mavjud muammolar va uning jamiyatda tutgan o‘rni batafsil yoritilgan.