(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada yangi innovatsion pedagogik texnologiyalar yo‘nalishiga bag’ishlangan bo‘lib, unda turli sohalarda dars beruvchi professor-o‘qituvchilar uchun dars berishning bir qancha interfaol uslubda bo‘lgan zamonaviy usullari hamda dasturiy-texnik vositalarining imkoniyatlari yoritildi. Yoritilgan interfaol muloqot tizimlari dars davomida talabalar bilan bevosita uloqot qilishning zamonaviy dasturiy-texnik vositalari bo‘lib, ular vositasida o‘qituvchi va talabalar (tinglovchilar) orasida real vaqt rejimida to‘g’ridan-to‘g’ri axborot almashinuvi amalga oshiriladi