(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada ingliz tili o‘qitish jarayonida o‘qish va so‘zlashish ko‘nikmalarining ahamiyati, zaruriyati hamda bu ko‘nikmalar asosida ingliz tili o‘rganuvchilarining bilim va ko‘nikmalarini oshirishga e’tibor qaratiladi.