(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ушбу мақолада Давлат органларида лойиҳавий бошқарув тизимини телекоммуникация соҳасида такомиллаштириш борасида олимлар томонидан олиб борилган тадқиқотлар ўрганилган. Тадқиқотларнинг аксарияти муайян лойиҳани бошқариш самарадорлигини ошириш, унинг таркибий қисмларини такомиллаштиришга қаратилган. Лойиҳаларни бошқариш бўйича турли мамлакатларда ишлаб чиқилган ва қабул қилинган стандартлар ўрганиб чиқилган