(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Sun’iy intellektning jamiyatning ko`plab sohalaridagi ahamiyati brogan sari oshib bormoqda, ushbu texnologiyardan foydalanish ish vaqtining tejalishiga, samaradorlikni oshishiga zamin yaratib bermoqda. Ammo ulardan qay tartibda foydalanish, unga bo`lgan munosabat ya’ni uning huquqiy maqomini belgilash, sun’iy intellektdan foydalanish yoki u bajargan ishdan kelib chiqadigan munosabat yuzasidan javobgarlik masalalari ochiqligicha qolmoqda.