(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada mintaqada innovatsion xizmatlar turlarini rivojlantishning xorij tajribasi hamda uning mintaqa iqtisodiyoti rivojidagi ahamiyati o`rganilgan.