(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada korrupsiyaga qarshi kurash siyosatining o’ziga xos jihatlari, yurtimizda korrupsiyaga qarshi kurashish sohasida amalga oshirilayotgan ishlar, bu borada qonunchiligimizga kiritilayotgan yangiliklar va ularni yanada mustahkamlash uchun qo‘shimcha chora-tadbirlarni amalga oshirish, xorijiy davlatlar qonunchiligini o‘rganish hamda mazkur sohadagi muammolarni aniqlash va ularni bartaraf etish yuzasidan amaldagi qonunchilikni takomillashtirish bo‘yicha nazariy va amaliy xulosalar ishlab chiqishdan iborat.