(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada trеninglar, ularning maqsad va vazifalari, treninglarni tashkil qilinishiga qо`yiladigan talablar haqidagi ma`lumotlar bayon qilingan.