(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada Respublikаdа diniy turizmni rivojlаntirish imkoniyаtlаri vа yo‘nаlishlаri haqida ilmiy ma’lumotlar tadqiq etilgan. Shuningdek maqolada diniy turizmning ahamiyati uni rivojlantirish orqali yurtimizda turizm orqali tushadigan daromadlarni oshirish to‘g‘risida ham gap boradi.