(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbеkistonda olib borilayotgan Iqtisodiy islohotlar orqali iqtisodiyotning barqaror o‘sishi va makroiqtisodiy Ko‘rsatkichlar bayon etilgan. Bunda iqtisodiy o‘sishga ta’sir ko‘rsatuvchi omillar Tahlili, ya’ni qo‘shilgan ulushlarning tarkibi hamda YaIMning o‘sishiga qo‘shgan Hissasini ko‘rib chiqilgan.