(untitled) (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Inqiroz holatlari har qanday korxonaning faoliyatida uchrashi mumkin bo‘lgan jarayon bo‘lib, ularga muvaffaqiyatli qarshi kurashish korxonaning barqarorligi va uzoq muddatli muvaffaqiyatiga katta ta’sir ko‘rsatadi. Ushbu maqolada korxonalarning inqirozga qarshi kurashish mexanizmlarining ahamiyatini tahlil qilingan. Shuningdek, korxonalarni inqirozga qarshi bardoshliligini oshirish choralari va ularni tadbiq etish usullari ko‘rib chiqilgan.